Govinda Kai Kírtan

Mi is az a kírtan?

A Kirtan éneklése az odaadás jógája. A mantrák megnyitják szívünket, eszközeivé válunk a Legfelsőbb Tökéletesnek. Lényünkben megjelenik az öröm, a szabadság érzése, elménk lecsendesedik, testünk megtelik életerővel.
És mikor mindezt egy közösségben tesszük, akkor képesek vagyunk átadni magunkat egy olyan térnek, ahol felismerjük: EGYek vagyunk a Végtelenben.

Govinda Kairól bővebben itt olvashatsz.

Zenészek:

GOVINDA KAI KÍRTAN BAND

A kírtan helyszíne: Bandha Works Jógaiskola
Időpontja: 2014. július 12 (szombat) 16.30-tól

Az esemény nyitott, mindenkit szeretettel várunk. Azok számára, akik nem vesznek részt a hétvégi Govinda Kai workshopon a kírtan adományos jellegű, a zenészeket a pénztárcádnak megfelelő összeggel támogathatod.

Bandha Works Jógaiskola

A Bandha Works jógaiskolát három mérnök alapította. Összeköt bennünket a törekvés, hogy a tradicionális astanga vinyásza jógát népszerűsítsük Magyarországon. Mi maguk is elkötelezett gyakorlói vagyunk az irányzatnak, minden évben az astanga jóga fővárosába, a dél-indiai Mysore-ba utazunk, ahol...

Bandha Works FaceBook oldala

Mysore program

Az astanga vinyásza jógát tradicionálisan Mysore stílusban oktatják. A módszer ötvözi a csoportos órák és az egyéni gyakorlás előnyeit. Lényege, hogy a teremben az összes gyakorló a saját légzésének ritmusára önállóan végzi a sorozatot, ezáltal az oktató mindenkinek egyénre szabott igazításokat, utasításokat tud adni, anélkül, hogy ez megzavarná az óra dinamikáját. Ráadásul… (folytatás)

© 2013 Bandha Works - All Rights Reserved