vk_conference

Jóga korunta: „viná vinyásza jógéna ászanádin na kárajét”
Óh, jógi, ne végezz ászanát vinyásza nélkül

Author Photo
Vámana Risi
India

Az astanga jóga hagyományaihoz hasonlóan szeptember utolsó hétvégéjén a vinyasza krama lelkes gyakorlóinak is rendezünk egy konferenciát. A konferencia célja, hogy kicsit közelebb hozzuk és megértsük a vinyásza krama rendszerét, ezzel is segítve a személyes gyakorlásotokat. A konferencia beszélgetés jellegű, így nyugodtan keszülhettek kérdéseitekkel, tapasztalaitokkal, személyes gondolataitokkal, amelyeket megosztva reméljük sokat tanulhatunk egymástól.

A konferencián való részvétel ingyenes, de örömmel fogadjuk, ha hozol magaddal egy kis gyümölcsöt, vegán süteményt vagy egy szép virágot Patandzsalinak.

Időpont: 2020. október 11. (vasárnap) 16:00.
Helyszín: Bandha Works Jógaiskola
Vezeti: Rácz Timi

Bandha Works Jógaiskola

A Bandha Works jógaiskolát három mérnök alapította. Összeköt bennünket a törekvés, hogy a tradicionális astanga vinyásza jógát népszerűsítsük Magyarországon. Mi maguk is elkötelezett gyakorlói vagyunk az irányzatnak, minden évben az astanga jóga fővárosába, a dél-indiai Mysore-ba utazunk, ahol...

Bandha Works FaceBook oldala

Mysore program

Az astanga vinyásza jógát tradicionálisan Mysore stílusban oktatják. A módszer ötvözi a csoportos órák és az egyéni gyakorlás előnyeit. Lényege, hogy a teremben az összes gyakorló a saját légzésének ritmusára önállóan végzi a sorozatot, ezáltal az oktató mindenkinek egyénre szabott igazításokat, utasításokat tud adni, anélkül, hogy ez megzavarná az óra dinamikáját. Ráadásul… (folytatás)

© 2013 Bandha Works - All Rights Reserved