A járványhelyzetre való tekintettel érkezés után fertőtlenítsd a kezed a kihelyezett eszközökkel. Ha megoldható hozzál saját matracot a gyakorláshoz. Ha a stúdió matracot használsz gyakorlás előtt és után is tisztítsd le alaposan a kihelyezett matractisztió folyadékkal. A jógafoglalkozások alatt maszk viselése nem szükséges de ha te úgy nagyobb biztonságba érzed magad, hagyd fent nyugodtan. Köszönjük!!!  

Ha először jársz nálunk, érkezz legalább 15 perccel órakezdés előtt, hogy legyen elég idő a regisztrációra (tanfolyami részvétel esetén nincs szükség regisztrációra). A regisztrációs űrlap kitöltése után rövid elbeszélgetés következik az oktatóval (egyelőre csak a Mysore programosokkal) a hatékony együttműködés érdekében. Ekkor mindenképp jelezd, ha bármilyen különös odafigyelést igénylő állapotban vagy (például: sérülés, betegség, terhesség).

Amire szükséged lesz:

  • kényelmes sportruházat, rövid nadrág (hogy lássuk a térded), rövid ujjú póló,
  • egy nagyobb (matracra teríteni) és egy kisebb törülköző (igazításokhoz),
  • matracot tudunk biztosítani de ha van sajátod hozd bátran.

Egyéb tudnivalók:

  • A jógaórák előtt 3-4 órával már ne egyél és fél órával ne igyál,
  • A cipődet hagyd a bejárat mellett a kijelölt helyen, ha szeretnél, hozz magaddal papucsot,
  • Értékeidet zárd be az öltöző szekrénybe, a törölközőkön kívűl mást ne hozz be a terembe,
  • Mindig jelezd óra előtt, ha bármilyen sérülésed vagy betegséged van,
  • Kérjük ne beszélgess a teremben, és a terem előtt is csendben készülődj, ha bent óra van.
  • Óra előtt és/vagy után lehetőség van zuhanyozni,
  • Kérünk vizet és egyéb folyadékot ne hozz be a gyakorlóterembe.

 

Szeretettel várunk a Bandha Works Jógaiskolában!

Bandha Works Jógaiskola

A Bandha Works jógaiskolát három mérnök alapította. Összeköt bennünket a törekvés, hogy a tradicionális astanga vinyásza jógát népszerűsítsük Magyarországon. Mi maguk is elkötelezett gyakorlói vagyunk az irányzatnak, minden évben az astanga jóga fővárosába, a dél-indiai Mysore-ba utazunk, ahol...

Bandha Works FaceBook oldala

Mysore program

Az astanga vinyásza jógát tradicionálisan Mysore stílusban oktatják. A módszer ötvözi a csoportos órák és az egyéni gyakorlás előnyeit. Lényege, hogy a teremben az összes gyakorló a saját légzésének ritmusára önállóan végzi a sorozatot, ezáltal az oktató mindenkinek egyénre szabott igazításokat, utasításokat tud adni, anélkül, hogy ez megzavarná az óra dinamikáját. Ráadásul… (folytatás)

© 2013 Bandha Works - All Rights Reserved