Saraswatht Jois Budapest 2018

Nagyon boldogok vagyunk, hogy bejelenthetjük; Saraswathi Jois Budapestre látogat. ​Hosszas szervezést és egyeztetést követően, 2018 április 17 és 21 között Saraswathi Jois az ashtanga jóga édesanyja ellátogat kis hazánkba, hogy közel egy héten keresztül adja át tudását az ashtanga jógáról, melyet édesapjától, Sri K. Pattabhi Jois-tól tanult. Segítségére lesz lánya Sharmila, aki évek óta tanít édesanyja mellett. Kivételes alkalomnak számít, hogy egy ilyen nagy tapasztalattal rendelkező tanártól tanulhatunk. Saraswathi egyedülálló személyiség, hihetetlen erővel, odaadással és szeretettel fordul a hozzá érkező tanítványokhoz.

Saraswathi Jois Ashtanga
Saraswathi ashtanga
Saraswathi Jois yoga

Saraswathi Jois-ról néhány szó:
1941-ben született és 10 éves kora óta gyakorolja az ashtanga jógát. Ő volt az első nő aki felvételt nyert a mysore-i Szanszkrit egyetemre. Később édesapja Sri K. Pattabhi Jois mellett segédkezett és 1975 óta tanít. Dél-Indiába ő volt az első nő aki férfiakat is elkezdett tanítani, ezzel úttörőnek számít. Saraswathi a mai napig szeretettel és nyitottan fogad minden jóga iránt érdeklődőt és gyakorlót. Ő az összetartó kapocs a Jois családban, aki egyszerre gondoskodott édesapjáról és gyermekeiről, Sharmiláról és Sharathról, és gondoskodik azóta is minden hozzá érkező jógagyakorlóról. Bővebben itt olvashatsz Saraswathi Jois-ról.

A program:
Minden nap közös gyakorlás, pránajáma és mantraéneklés Saraswathi és lánya, Sharmila vezetésével. Az utolsó napon Saraswathi konferenciát tart, ahol kérdéseket is lehet neki feltenni.

2018.04.17 – 07:00-09:00 – vezett első sorozat, pránájáma, mantra éneklés
2018.04.18 – 07:00-09:00 – vezett első sorozat, pránájáma, mantra éneklés
2018.04.19 – 07:00-09:00 – vezett első sorozat, pránájáma, mantra éneklés
2018.04.20 – 07:00-09:00 – vezett első sorozat, pránájáma, mantra éneklés
2018.04.21 – 07:00-11:00 – vezett első sorozat, pránájáma, mantra éneklés, konferencia

A workshop nyitott minden szintű gyakorló számára de valamennyi astangás ismeret ajánlott.

A workshop ára január 15-ig 75.000.- Ft
Január 15 után 90.000.- Ft
A jelentkezési lap: https://goo.gl/forms/WxK98eELAIlhsVYD2

Kérdés esetén írjatok nekünk a saraswathi@bandhaworks.hu e-mailcímre.

Saraswathi Jois nem csak saját gyermekeinek, hanem gyakorlók ezreinek édesanyja, tanára és valódi inspiráció mindannyiunk számára.

Jelentkezni a teljes összeg befizetésével, és a jelentkezési lap kitöltésével lehet.
Jelentkezés után a lemondás nem lehetséges, egyszeri névváltoztatásra van mód.

Bandha Works Jógaiskola

A Bandha Works jógaiskolát három mérnök alapította. Összeköt bennünket a törekvés, hogy a tradicionális astanga vinyásza jógát népszerűsítsük Magyarországon. Mi maguk is elkötelezett gyakorlói vagyunk az irányzatnak, minden évben az astanga jóga fővárosába, a dél-indiai Mysore-ba utazunk, ahol...

Bandha Works FaceBook oldala

Mysore program

Az astanga vinyásza jógát tradicionálisan Mysore stílusban oktatják. A módszer ötvözi a csoportos órák és az egyéni gyakorlás előnyeit. Lényege, hogy a teremben az összes gyakorló a saját légzésének ritmusára önállóan végzi a sorozatot, ezáltal az oktató mindenkinek egyénre szabott igazításokat, utasításokat tud adni, anélkül, hogy ez megzavarná az óra dinamikáját. Ráadásul… (folytatás)

© 2013 Bandha Works - All Rights Reserved