mysorethali

Elkezdődött a 2014/15-ös szezon Mysore-ban, és a Bandha Works oktatói is lassan elindulnak éves zarándokútjukra a tanáraikhoz. Ezek az utak mindig sok változást hoznak a életünkben és személyiségünkben, ezért szeretnénk még utoljára egy kis időt tölteni a régi Timivel és Líviával, mielőtt újjászületve hazatérnének guruik lótuszlábától (vande gurūṇāṁ). Szervezünk ezért egy búcsútalálkozót, a Mysore T(h)ali-t*, ahol tradicionális dél-indiai menüt fogyasztunk el, földön ülve, kézzel, ahogy azt kint is (t)eszik.

A rendezvényre a Bandha Works rendszeres tanítványait várjuk!


Az esemény időpontja:
 November 8. 18 órától
Helyszín: Bandha Works Jógaiskola
Sztárséf: Nirmala Gráma
Zene: Tradicionális karnátakai népzene
Költsége: 1500 Ft.
Jelentkezés e-malben: info@bandhaworks.hu

*Mysore t(h)ali – Myosre-i (egy gyönyörű város Indiában); Thali = tál. Tradicionális indiai menü. Fontos összetevője a rizsen, dáhlon, szabdzsin és csapátin kívül a Tali, azaz találkozás.

 

Bandha Works Jógaiskola

A Bandha Works jógaiskolát három mérnök alapította. Összeköt bennünket a törekvés, hogy a tradicionális astanga vinyásza jógát népszerűsítsük Magyarországon. Mi maguk is elkötelezett gyakorlói vagyunk az irányzatnak, minden évben az astanga jóga fővárosába, a dél-indiai Mysore-ba utazunk, ahol...

Bandha Works FaceBook oldala

Mysore program

Az astanga vinyásza jógát tradicionálisan Mysore stílusban oktatják. A módszer ötvözi a csoportos órák és az egyéni gyakorlás előnyeit. Lényege, hogy a teremben az összes gyakorló a saját légzésének ritmusára önállóan végzi a sorozatot, ezáltal az oktató mindenkinek egyénre szabott igazításokat, utasításokat tud adni, anélkül, hogy ez megzavarná az óra dinamikáját. Ráadásul… (folytatás)

© 2013 Bandha Works - All Rights Reserved