mr

Azok, akik csak maradékokat fogyasztanak, miután az előírásoknak megfelelően megosztották az ételüket reggel és este a családtagjaikkal, legyőzhetetlen helyre jutnak. „Maradékfogyasztóknak” nevezik azokat, akik csak azután esznek, miután jóllakatták a vendégeiket, az Isteneket, az Ősatyákat és a családjukat. Ezek a becsületes és eltökélt személyek törvénytisztelők, mindig megtartják a szavukat, és az egész világ tanítómesterei. Ők, akik önzetlenül elvégzik még a legnehezebb kötelességeiket is, biztosan eljutnak a mennyekbe, és az örökkévalóságig tartózkodhatnak ott.”
Mahábhárata 12(84) 11-12

December 26-án, pénteken végre nem kell sietnünk dolgozni gyakorlás után, így a vezetett óra után ismét szervezünk egy mindenki által szeretett Mysore reggelit.
Ha tudsz, hozz magaddal valami laktovegetáriánus/vegán finomságot, de ha nem tudsz semmivel készülni, akkor is szeretettel várunk!

A recepcióra kitettünk egy papírt, ha már tudod, hogy mit hozol, kérlek írd fel rá, hogy minél változatosabb finomságokkal örvendeztethessük meg egymást!

Legutóbbi Mysore reggeli

1
2
3
6
7
8
9
10

Bandha Works Jógaiskola

A Bandha Works jógaiskolát három mérnök alapította. Összeköt bennünket a törekvés, hogy a tradicionális astanga vinyásza jógát népszerűsítsük Magyarországon. Mi maguk is elkötelezett gyakorlói vagyunk az irányzatnak, minden évben az astanga jóga fővárosába, a dél-indiai Mysore-ba utazunk, ahol...

Bandha Works FaceBook oldala

Mysore program

Az astanga vinyásza jógát tradicionálisan Mysore stílusban oktatják. A módszer ötvözi a csoportos órák és az egyéni gyakorlás előnyeit. Lényege, hogy a teremben az összes gyakorló a saját légzésének ritmusára önállóan végzi a sorozatot, ezáltal az oktató mindenkinek egyénre szabott igazításokat, utasításokat tud adni, anélkül, hogy ez megzavarná az óra dinamikáját. Ráadásul… (folytatás)

© 2013 Bandha Works - All Rights Reserved