A jóga 99% gyakorlat és 1% elmélet

astanga mysore program

FRISSÜLT A BEJEGYZÉS! 2020-03-05. Többen jeleztétek, hogy gond van az 1% felajánlásával. Utánanéztük és valóban sajnos egy technikai „malőr” miatt a 2020-as évi bevallásban nem tudjátok felajánlani adótok 1%-át a Nyolcágú Jóga Alapítványak 🙁 Hálás köszönet mindenkinek aki megpróbálta! Erről a listáról tudtok választani mást helyettünk.

“A jóga 99% gyakorlat és 1% elmélet.”

Pattabhi Jois híres mondást nem nagyon kell magyarázni a rendszeres astanga/vinyásza krama jóga gyakorlóknak.

Immár nyolcadik éve – amikor csak lehet – a Bandhaworks Jógaiskola biztosítja a 99%-hoz a megfelelő teret és a tapasztalatot. Mi most az 1%-ban szeretnénk a segítségeteket kérni, mégpedig, hogy adód 1%-nak felajánlásával segítsd alapítványunk munkáját.

Azt hogy milyen izgalmas kiadványokon dolgozunk jelenleg, az alapítvány új (még béta változatú) honlapján tudjátok megnézni: https://nyolcag.hu

Ha egyetértesz az Alapítványunk céljaival, likeold facebook oldalunkat.

Hálás köszönet minden 1%-os felajánlásért!

nyolcág alapítvány

Bandha Works Jógaiskola

A Bandha Works jógaiskolát három mérnök alapította. Összeköt bennünket a törekvés, hogy a tradicionális astanga vinyásza jógát népszerűsítsük Magyarországon. Mi maguk is elkötelezett gyakorlói vagyunk az irányzatnak, minden évben az astanga jóga fővárosába, a dél-indiai Mysore-ba utazunk, ahol...

Bandha Works FaceBook oldala

Mysore program

Az astanga vinyásza jógát tradicionálisan Mysore stílusban oktatják. A módszer ötvözi a csoportos órák és az egyéni gyakorlás előnyeit. Lényege, hogy a teremben az összes gyakorló a saját légzésének ritmusára önállóan végzi a sorozatot, ezáltal az oktató mindenkinek egyénre szabott igazításokat, utasításokat tud adni, anélkül, hogy ez megzavarná az óra dinamikáját. Ráadásul… (folytatás)

© 2013 Bandha Works - All Rights Reserved