Közlemény

Bandha Works Shala

Kedves Gyakorlók!

Követve a kormányzati iránymutatást, amíg ezzel ellentétes utasítást nem kapunk jógaiskolán zavartalanul nyitva tart. Úgy érezzük, hogy nagyobb szükség van a jógára mint valaha, igyekszünk egy különleges teret fenntartani számotokra ahol menedéket találtok a gyakorlás ideje alatt a zavaró külső hatások ellen. Mindenki maga dönt kíván-e élni ezzel a lehetőséggel, mi továbbra is fenn szeretnénk tartani a teret a gyakorlók számára amíg az lehetséges.

A kialakult járványügyi helyzetre való tekintettel az alábbi óvintézkedéseket hozzuk a jógaiskolában:

  • betegen vagy ha csak úgy érzed, hogy lappang benned valami kérünk ne gyere gyakorolni! 
  • amennyiben külföldön jártál vagy érintkeztél olyan személlyel aki érintett lehet, két hétig kérlek, ne gyere gyakorolni a shalába, a többség érdekében várjuk meg a lappangási időt. Kérünk ha ilyen helyzetben kerültél mindenképpen írj nekünk egy emailt mielőtt jönnél.
  • érkezéskor és a gyakorlás után minden esetbe használjátok a kihelyezett kézfertőtlenítő gélt. 
  • ameddig fenn áll a fertőzésveszély fokozottan ajánlott saját jógamatrac használata. Nem kell drágát venni de legyen a sajátod! Pl.: https://www.decathlon.hu/jogaszonyeg-8-mm-es-id_8525491.html
  • amennyiben mégis a helyi matracot használod, kérünk gyakorlás előtt is tisztítsd le alaposan (és persze utána is). Jógaiskolánkban használatos matractisztító folyadék nem antibakteriális hatású!!!
  • ha jössz gyakorolni mindenképpen hozz (ahogy ez a házirendben is benne van) egy nagy törölközőt a matracra és egy kicsit az igazításokhoz. Ezek hiányában sajnos nem tudsz részt venni az órán.
  • a Bandha Works Jógaiskola mindent megtesz a fertőzésveszély elhárítása érdekében, ezért többek közt kézfertőtlenítőket helyeztünk ki a bejárathoz illetve növeljük a fertőtlenítő takarítások számát is.

Tökéletesen megértjük és elfogadjuk ha valaki úgy dönt, hogy nem jön közösségbe gyakorolni a helyzet rendeződéséig. Ha az otthoni gyakorlás fenntartásához szükséged van segítségre írj bátran: info kukac bandhaworks.hu.

Keep practicing!

BW Shala

Kérés! Sajnos kézfertőtlenítő készleteink fogytán vannak. Amennyiben van tudomásod, hogy hol lehet beszerezni ilyen folyadékot, kérünk Téged írd meg e-mailben részünkre: info@bandhaworks.hu. Ha esetleg van felesleges a birtokodban szívesen megvásárolnánk.

Bandha Works Jógaiskola

A Bandha Works jógaiskolát három mérnök alapította. Összeköt bennünket a törekvés, hogy a tradicionális astanga vinyásza jógát népszerűsítsük Magyarországon. Mi maguk is elkötelezett gyakorlói vagyunk az irányzatnak, minden évben az astanga jóga fővárosába, a dél-indiai Mysore-ba utazunk, ahol...

Bandha Works FaceBook oldala

Mysore program

Az astanga vinyásza jógát tradicionálisan Mysore stílusban oktatják. A módszer ötvözi a csoportos órák és az egyéni gyakorlás előnyeit. Lényege, hogy a teremben az összes gyakorló a saját légzésének ritmusára önállóan végzi a sorozatot, ezáltal az oktató mindenkinek egyénre szabott igazításokat, utasításokat tud adni, anélkül, hogy ez megzavarná az óra dinamikáját. Ráadásul… (folytatás)

© 2013 Bandha Works - All Rights Reserved