24_gita banner

Scroll down for the English description.

Intenzív Bhagavad Gíta Kurzus Govinda Kai vezetésével

A kurzus alatt hetente kétszer fogunk találkozni, hogy áttanulmányozzuk a jóga és a spirituális élet legszentebb és legfontosabb szentírását. Ez a könyv nem hétköznapi, ez az ihletett és élő bölcsesség mesterműve. Ha megfelelően közelítjük meg, akkor hatalmas erő és szépség forrásává válik. A Gítát ezért nagyon gyakorlatiasan és érzelmi alapon fogjuk megvizsgálni, hogy életre kelthessük a könyv misztikus erejét. Közvetlenül a szívünkkel és lelkünkkel igyekszünk majd dolgozni, hogy a jógát és önmagunkat olyan módon láthassuk, amilyenről korábban még álmodni sem mertünk. A részvétel minden szintű gyakorlónak ajánott.

A kurzus angol nyelvű.

Govinda Kai által ajánlott Bhagavad Gíta fordítás: SWAMI NIKHILANANDA – The Bhagavad Gita

Itt beszerezhető: BookDepository

Helyszín: Bandha Works Jógaiskola (FÜPI bejárata, ki lesz táblázva)
Időpontok: Február 3-tól, kedd, csütörtök 18:00-20:00. 4 hét, 8 alkalom.
Költsége: 50EUR

Jelentkezni a Bandha Works Jógaiskola recepcióján lehet, a teljes összeg befizetés mellett.

További információ: info (kukac) bandhaworks.hu

VÁRUNK SZERETETTEL!

Bhagavad Gita Intensive Course with Govinda Kai

In this intensive we will meet twice a week for 4 weeks to work with one of the most sacred and important works of literature with regard to yoga and spiritual life. This book is not an ordinary book. It is a book of inspired and living wisdom. If approached correctly it can be a source of great power and beauty. We will work with the Gita in a very practical and emotional fashion, which will allow us to activate some of the mystical power of book. We will attempt to work directly with the heart and spirit so we can see yoga and ourselves in a way that we may have not thought was possible.

Recommended and encouraged for all levels of practitioners.

Bandha Works Jógaiskola

A Bandha Works jógaiskolát három mérnök alapította. Összeköt bennünket a törekvés, hogy a tradicionális astanga vinyásza jógát népszerűsítsük Magyarországon. Mi maguk is elkötelezett gyakorlói vagyunk az irányzatnak, minden évben az astanga jóga fővárosába, a dél-indiai Mysore-ba utazunk, ahol...

Bandha Works FaceBook oldala

Mysore program

Az astanga vinyásza jógát tradicionálisan Mysore stílusban oktatják. A módszer ötvözi a csoportos órák és az egyéni gyakorlás előnyeit. Lényege, hogy a teremben az összes gyakorló a saját légzésének ritmusára önállóan végzi a sorozatot, ezáltal az oktató mindenkinek egyénre szabott igazításokat, utasításokat tud adni, anélkül, hogy ez megzavarná az óra dinamikáját. Ráadásul… (folytatás)

© 2013 Bandha Works - All Rights Reserved