ci

Október 12- től Rácz Timi vinyásza kráma óráira csak előzetes bejelentkezéssel tudsz jönni.

FONTOS: csak Rácz Timi óráira kell bejelentkezni a többi délutáni órára nem!

A bejelentkezés menete a következő:

Mindig az óra napján 12-15 óra között kell küldeni egy emailt a krama@bandhaworks.hu emailcímre. Az email tárgyába írd be a nevet és, hogy bérlettel vagy napijeggyel jössz-e az órára. Automata emailben igazoljuk vissza, hogy megkaptuk a jelentkezést, de még 15 óra után nem sokkal küldünk egy válasz emailt, hogy tudsz-e jönni, vagy már beteltek a helyek. Amennyiben mégsem tudnál jönni az órára, kérjük, azt az óra kezdése előtt legkésőbb 1 órával jelezd ugyanígy emailben, hogy esetleg más még tudjon csatlakozni. Ha ez nem történik meg, akkor sajnos, érvényes bérlet esetén 1 alkalom felhasználásra kerül. Persze rendkívüli helyzetek mindig adódhatnak, azt mindenképpen mérlegelni fogjuk. Ha nem rendelkezel bérlettel, akkor a visszaigazolásunkat követően a napijegyet online szükséges megvenni előre.

Legutóbbi bejegyzések

Archívum

Mysore program

Az astanga vinyásza jógát tradicionálisan Mysore stílusban oktatták. A módszer ötvözi a csoportos órák és az egyéni gyakorlás előnyeit. Lényege, hogy a teremben az összes gyakorló a saját légzésének ritmusára önállóan végzi a sorozatot, ezáltal az oktató mindenkinek egyénre szabott igazításokat, utasításokat tud adni, anélkül, hogy ez megzavarná az óra dinamikáját. Ráadásul így az sem probléma, ha valaki rövidített sorozatot végez, míg más a teljes első sorozatot és a második sorozat elejét is elvégzi ugyanazon az órán.

Bandha Works Jógaiskola

A Bandha Works jógaiskolát három mérnök alapította. Összeköt bennünket a törekvés, hogy a tradicionális astanga vinyásza jógát népszerűsítsük Magyarországon. Mi maguk is elkötelezett gyakorlói vagyunk az irányzatnak, minden évben az astanga jóga fővárosába, a dél-indiai Mysore-ba utazunk, ahol...

Bandha Works FaceBook oldala

Mysore program

Az astanga vinyásza jógát tradicionálisan Mysore stílusban oktatják. A módszer ötvözi a csoportos órák és az egyéni gyakorlás előnyeit. Lényege, hogy a teremben az összes gyakorló a saját légzésének ritmusára önállóan végzi a sorozatot, ezáltal az oktató mindenkinek egyénre szabott igazításokat, utasításokat tud adni, anélkül, hogy ez megzavarná az óra dinamikáját. Ráadásul… (folytatás)

© 2013 Bandha Works - All Rights Reserved