Andrea Drottholm Astanga

Scroll down for the English description.

Andrea 2006-ban találkozott először az astanga jógával Barcelonában. Astanga tanulmányait a Sri. K.Patthabi Jois Ashtanga Yoga Institute (KPJAYI)- ban folytatja Sharath Jois felügyelete alatt. Az ászana gyakorlás mellett éneklést és filozófiát tanul. 2014-ben megkapta a kettes szintű autorizációt a KPJAYI jógaintézettől.

2013-ban, valóra váltva álmát, 3 társával megalapította a Samadi Bali jóga központot. A Samadi Bali egy közösségteremtő hely, az egészséges, teljes értékű élet nevében. Andrea Cangguban él, Balin, ahol Mysore órákat tart és a Samadi Balit-t vezeti.

Andrea szerint mindenkiben van egy kapcsológomb, amit ha sikerül benyomni, az életed új irányba halad tovább.

Tanítványainak az ászana gyakorlás fizikai síkján túl olyan összetett tudást igyekszik átadni, mely filozófiát, pszichológiát, meditációt és életvezetést, valamint saját életének tapasztalatait foglalja magába, melyet 12 különböző országban élve szerzett meg. Fontosnak tartja a jógikus tanítások holisztikus szemléletű beépítését a mindennapi életünkbe. A jóga ugyanis egy eszköz, ami támaszként szolgál az életünkben, mindemellett ahhoz, hogy megértő és másokkal együtérző emberekké váljunk, meg kell tapasztalnunk a világban rejlő sokszínűséget.

Időpont: július 24-től augusztus 1-ig.

Andrea magyar gyökerekkel rendelkezik, szépen beszél magyarul (is) 🙂 5:30-9:00-ig vezeti a Mysore foglalkozásokat.

A Bandha Works Mysore programjának rendszeres gyakorlói ingyenesen vehetnek rész az eseményen. Stabil Mysore gyakorlással rendelkező – nem bandhás – érdeklődőknek 100EUR a részvétel költsége.

További információ Andreáról: https://www.samadibali.com

ENGLISH

Andréa began her Ashtanga yoga journey in 2006 in Barcelona, Spain.
She is an authorised level 2 Ashtanga teacher through KPJAYI in Mysore, India.
In 2013 together with 3 more founders, a dream came true,
Samadi Bali a Yoga Retreat, a place for community and passion for healthy wholesome living.
Andréa lives full time in Canggu, Bali where she teaches Mysore classes & manages Samadi.

Andrea Bio:

Andréa believes in a power switch inside everyone and when you can switch that on, life flows in a new way.

Andréa began her Ashtanga yoga journey in 2006 in Barcelona, Spain.
She studies under Sharath Jois at the Sri. K. Pattabhi Jois Ashtanga Yoga Institute (KPJAYI) in Mysore, India. Besides the asana practice she also immerses her self into philosophy and chanting.

In 2014 she was authorised as a level 2 Ashtanga teacher by KPJAYI in Mysore, India. Outside of the physical asana practice she provides her students with a support system that includes a combination of philosophy, psychology, meditation, life coaching and her own experiences having lived and worked in over 12 different countries.
She believes this is essential to learn how to apply yogic teachings holistically in one’s daily life. Yoga is a tool that supports our life, but experiencing the diversities that exist in the world is important to become more understanding and empathetic/compassionate.

In 2013 together with 3 more founders, a dream came true,
Samadi Bali a Yoga Retreat, a place for community and passion for healthy wholesome living.
Andréa lives full time in Canggu, Bali where she teaches Mysore classes & manages Samadi.

The regular practitioners of the Bandha Works’ Mysore programme are welcome to join the event free of charge. Others interested – with an established Mysore practice – are demanded a fee of 100EUR to participate.

Bandha Works Jógaiskola

A Bandha Works jógaiskolát három mérnök alapította. Összeköt bennünket a törekvés, hogy a tradicionális astanga vinyásza jógát népszerűsítsük Magyarországon. Mi maguk is elkötelezett gyakorlói vagyunk az irányzatnak, minden évben az astanga jóga fővárosába, a dél-indiai Mysore-ba utazunk, ahol...

Bandha Works FaceBook oldala

Mysore program

Az astanga vinyásza jógát tradicionálisan Mysore stílusban oktatják. A módszer ötvözi a csoportos órák és az egyéni gyakorlás előnyeit. Lényege, hogy a teremben az összes gyakorló a saját légzésének ritmusára önállóan végzi a sorozatot, ezáltal az oktató mindenkinek egyénre szabott igazításokat, utasításokat tud adni, anélkül, hogy ez megzavarná az óra dinamikáját. Ráadásul… (folytatás)

© 2013 Bandha Works - All Rights Reserved