OMcsikos

ÚJ!!! Vásárold meg napijegyed/bérleted előre ONLINE fizetési oldalunkon keresztűl biztonságos – SimplePay OTP – bankkártyás fizetéssel. Jógaiskolánkban egyenlőre csak készpénzzel tudsz fizetni.

DÉLUTÁNI ÉS HÉTVÉGI JÓGAÓRÁK ÁRAI:

ÁRAK DIÁK
Első alkalom 1.000 Ft 1.000 Ft
Egy alkalom 2.200 Ft 1.600 Ft
10 alkalmas bérlet 16.000 Ft 14.000 Ft
Korlátlan havibérlet 20.000 Ft 16.500 Ft

A 10 alkalmas bérlet 2 hónapig érvényes! Diákigazolványt 24 év alatti nappali tagozatos diákoknak/hallgatóknak tudunk elfogadni. A megvásárolt bérletek nem átruházhatóak és semmilyen indokkal nem lehet megváltoztatni érvényességi idejüket. Köszönjük megértéseteket!

Az ASTANGA MYSORE PROGRAM árai (reggeli jógaórák):

ÁRAK DIÁK
Egy alkalom – nem budapest-i gyakorlóknak – 3.000 Ft
Korlátlan havibérlet 20.000 Ft  16.500 Ft
3 hónapos bérlet 52.000 Ft
Éves bérlet 180.000 Ft

A 10 alkalmas bérlet 2 hónapig érvényes! Diákigazolványt 24 év alatti nappali tagozatos diákoknak/hallgatóknak tudunk elfogadni. A megvásárolt bérletek nem átruházhatóak és semmilyen indokkal nem lehet megváltoztatni érvényességi idejüket. Köszönjük megértéseteket!
*
A Mysore program lényege a rendszeres napi szintű gyakorlás. Ezért a 10 alkalmas bérletet csak rendszeres gyakorlóink válthatnak, indokolt esetben (pl. utazás, várandóság stb.).

Bandha Works Jógaiskola

A Bandha Works jógaiskolát három mérnök alapította. Összeköt bennünket a törekvés, hogy a tradicionális astanga vinyásza jógát népszerűsítsük Magyarországon. Mi maguk is elkötelezett gyakorlói vagyunk az irányzatnak, minden évben az astanga jóga fővárosába, a dél-indiai Mysore-ba utazunk, ahol...

Bandha Works FaceBook oldala

Mysore program

Az astanga vinyásza jógát tradicionálisan Mysore stílusban oktatják. A módszer ötvözi a csoportos órák és az egyéni gyakorlás előnyeit. Lényege, hogy a teremben az összes gyakorló a saját légzésének ritmusára önállóan végzi a sorozatot, ezáltal az oktató mindenkinek egyénre szabott igazításokat, utasításokat tud adni, anélkül, hogy ez megzavarná az óra dinamikáját. Ráadásul így az sem probléma, ha valaki rövidített sorozatot végez, míg más a teljes első sorozatot és a második sorozat elejét is elvégzi ugyanazon az órán...
© 2013 Bandha Works - All Rights Reserved